RP Outdoor :: Vásárlási feltételek

VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK

Termékeinket nemcsak katalógusunkban, hanem az Interneten böngészve is megtalálhatod, azokról minden fontos információt megtudhatsz. Nagy előny, hogy E-boltunkban mindjárt meg is vásárolhatod a termékeket, azonnal tudod, hogy mennyit fogsz fizetni, mennyire van tele a “kosarad”. Ha vásárlásod értéke eléri a 10.000 Forintot, a szállítási és csomagolási költségeket átvállaljuk. 10.000 Ft értékhatár alatt 1.500 Ft szállítási költséget számlázunk ki. A szolgáltatás csak Magyarország területén vehető igénybe. Az árut utánvéttel küldjük címedre, a vételárat a szállítónak kell kifizetned. Áraink ajánlott fogyasztói árak, melyek mindig tartalmazzák az Áfát, 10.000 Ft felett a csomagolási- és szállítási költséget. Ha rendszeres vásárlónk akarsz lenni, regisztráld magad, bekerülsz törzsvásárlói rendszerünkbe, mely 50.000 Forintot meghaladó göngyölített vásárlásod felett kedvezményekkel is jár (5-10%), tehát érdemes regisztrálni magadat és csak utána vásárolni, ha kímélni akarod a pénztárcádat.

Téves, hibás rendelés leadást központunkban postázás előtt minden következmény nélkül lemondhatod. Ha nem tudod időben lemondani a rendelést, és mi már elküldtük a csomagot, akkor azt ne vedd át a futártól.

A megrendelés során élhetsz a 17/1999. Kormányrendeletben rögzített feltétel nélküli elállási jogoddal. Az elállásra illetve reklamálásra vonatkozó igényedet e-mailben, telefonon vagy faxon juttathatod el hozzánk. Az elállás jogát az áru átvételének napjától gyakorolhatod, tehát kockázat nincs, mert 14 napon belül visszaküldött terméket kicseréljük, vagy visszavesszük. Kérjük, hogy a visszaküldendő árut ne utánvéttel add fel, a termék árát és a kiszállítás költségét postán küldjük, vagy a kért bankszámlára utaljuk, az áru beérkezését követően haladéktalanul, de legkésőbb 14 napon belül.

A raktáron levő termékeket legkésőbb a következő munkanapon kiszállítjuk, ha a termék nincs raktáron, visszaigazoljuk a szállítás várható időpontját. Ha a termék átmenetileg kifogyott, azt jelezzük.

A jótállási igény (garancia) a csomagban kapott számlával érvényesíthető. Termékeink közül jó néhányra az előírt hat hónapos jótállási időnél hosszabb ideig vállalunk garanciát. A jótállásra vonatkozó részletes információk az adott termékre vonatkozóan a web oldalunkon megtalálhatóak. Szavatossági igény a számla bemutatásával érvényesíthető a vásárlást követő 2 éven belül, ha a meghibásodás hibás teljesítésből ered. A garanciális időszak alatt az ALPIN Kft. feladata a kifogás intézése. A garanciális idő lejárta után a szavatosság időtartalma alatt a vásárló a kifogása rendezéséhez az illetékes fogyasztóvédelmi szervhez fordulhat. Szavatossági igény elfogadása esetén a fogyasztó által elvárható rendeltetésre figyelemmel javítást, cserét, kártérítést kell lehetőség szerint 15 napon belül biztosítani. Szavatossági igény benyújtásáról minden esetben jegyzőkönyvet kell kiállítani, melynek tartalmaznia kell a vásárlással kapcsolatos adatokat, valamint a kifogás tényét. Esetlegesen felmerülő reklamációidat bármely elérhetőségünkön fogadjuk.

A rendelés menete: válaszd ki a kívánt terméket (szín, méret), add meg a vásárolni kívánt mennyiséget. Dobd bele a kosárba. Továbbiakban a többi terméknél hasonlóan kell eljárnod. A kosár tartalma minden termék beledobása után megjelenik. A megrendelés elküldéséig a kosár tartalmán még tudsz módosítani.
A megrendeléssel meg kell adnod neved, pontos címed, telefonszámod, e-mail címed, erről mi egy e-mailt kapunk a rendel@alpin.hu címre és egyben Te is kapsz egy visszaigazolást az általad megadott e-mail címre. Ez a gépi visszaigazolás egyedi azonosító kóddal ellátott, melyre a későbbiekben hivatkozhatsz. A csomag feladásának napján kapsz még egy e-mailt, ami a csomagszámot és az utánvét összegét tartalmazza.
A megrendelés elküldése és visszaigazolása egyben szerződésnek minősül a megrendelő és a szállító között. Az adataidat a szerződés teljesítése miatt és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolnunk kell, de természetesen adataidat harmadik félnek nem adjuk át.
Adataidnak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. A szerződés nyelve minden esetben magyar.


 Elérhetőségeink:

levél: Alpin Kft. 9025 GYŐR, Korányi tér 18.

telefon: +36 96 529 490
telefax: +36 96 529 499
e-mail: info@alpin.hu
e-boltunk: www.rpoutdoor.hu